Новини

Среща на Випуск 2000 г. - 11.05.2019 г.

11 май 2019г. бе един вълнуващ ден за настоящи и бивши учители от ПГЯЕ „М.С.Кюри“. Вероятно този ден дълго ще помнят и възпитаниците на ТЯЕ „М.С.Кюри“ – випуск 2000г. Специалнос т: „Електронна техника“.
Пристигнали от различни краища на България и Европа, 19 години след завършване на Професионалната гимназия, те отново се срещнаха, за да се върнат към най- безгрижните и весели години – ученическите. Спомените им щяха да са непълни без техните учители и възпитатели, които 4 години споделяха и добри и лоши моменти с учениците.
Гости на другарската среща на Випуск 2000 на ТЯЕ „М.С.Кюри“ бяха класната им ръководителка Дияна Томова, учители те по предмети от професионалната подготовка инж. Мая Гъркова и инж. Емилия Петрова; възпитателите в Общежитието Дмитрий Илиев и Пенка Цолова и Мая Ангелова – преподавател по история и география .
Випускниците посетиха родното училище – ПГЯЕ „М.С.Кюри“, снимаха се в класната стая и пред таблото на отличниците.
Срещата бе изпълнена с много настроение, позитивизъм и най-вече огромно уважение, което възпитаниците на ПГЯЕ „М.С.Кюри“ от випуск 2000 показаха към нас – техните учители.
Горди сме, че имаме принос в израстването на такива прекрасни млади хора!
Мая Ангелова

Снимков материал може да намерите в раздел "ГАЛЕРИЯ".