Новини

С любов и уважение към нашите абитуриенти 2020 с класен ръководител г-жа Емилия Радулова

С любов и уважение към нашите абитуриенти от 12-ти клас с класен ръководител г-жа Емилия Радулова

Мили мои дванадесетокласници,

Днес е 15-ти май. Дойде този дългоочакван от Вас миг - денят, в който да си кажем „Сбогом!“.
За първи път обаче в историята на училището ни това няма да е лично. За първи път няма да чуем: „Ученици, мирно! За посрещане знамето на училището….“, няма да звучи „Върви, народе възродени“, нито „Учителко любима“. Няма цветя, няма речи, няма тържествени облекла, нито снимки и много сълзи.
Обстоятелствата са такива. Не зависят от нас и не можем да ги променим. Но можем да си кажем истинските неща, макар и не лице в лице.
Отлетяха като миг тези четири години, в които бяхме заедно, за да дойде този специален ден. За някои от Вас това е краят на най-безгрижните години от живота, а за други – ново начало. Не се събуждахте със закона за търсенето, но се съобразявахте с него. С компютрите се справяхте много по-добре. Израснахте не само физически, но се научихте да и обичате. Имаше трудни моменти във взаимоотношенията ни, но те не са били от лоши чувства, а от различните ни гледни точки. Вярвам, че са отдавна забравени и между нас ще останат само спомени за хубавите и щастливи изживявания. Знаете, че всичко което съм правила за Вас, е било от любов.
Пожелавам ви да сте здрави и силни, разумни и креативни, грижовни и забавни, тактични и мъдри, спокойни и щастливи.
Преследвайте мечтите си, да преодолявайте всяка трудност по пътя си с вяра, за да сте достойни хора, каквито ние желаем да станете.
На добър час!

Емилия Радулова